Égető szükséglet

Amikor az ember nehéz helyzetbe kerül mondjuk bármilyen balest éri, még a saját, megszokott és jól ismert környezetében is nagyon nehezen boldogul. Kiszolgáltatottan és reménytelenül tudja magát érezni, aminek hatására bizony sokszor még azokat a feladatokat vagy problémákat sem tudja megoldani amiket alap helyzetben egy másodperc alatt meg tudna lépni. Én is így voltam nemrég, amikor egy céges képzésen kellett részt vennem a fővárosban és egy balesetben összetörtem a telefonomat. Persze fogalmam sem volt hogy éppen mit tudnék kezdeni a helyzettel, mert nem tudtam, hogy melyik redmi szervíz lenne számomra a tökéletes választás, hiszen gyorsan és iszonyatosan megbízható módon volt szükségem a telefon javítás megoldására, mert minden céges adat és információ rajta volt a telefonomon amit nem tudtam pótolni.

Hála a jó égnek az egyik kollégám javasolta hogy nézzem meg a xiaomiszervizshop.hu csapatát, mert ő úgy hallotta, hogy ők a legjobb xiaomi szerviz a városban, és nem is kellett csalódnom nekem sem. Iszonyatosan kedvesen és segítőkészen fogadtak, ami a mai világban már eleve hihetetlen kevésszer fordul elő az emberrel, és láttam rajtuk, hogy valóban minden részéhez tökéletesen értenek a telefonok javításának. Nem kellett tartanom attól, hogy bármilyen javítási hiba miatt a készülékem nem lesz használható, mint számos esetben rémtörténetekben hallja az ember. Ami pedig még megdöbbentőbb volt számomra, hogy iszonyatosan gyorsan megoldották a kijelzőcsere feladatát, és másnap már használhattam is a telefonomat a képzésen.

Valóban nagyon profi és tökéletes eredményeket biztosít ez a kis csapat, ami alapján mindenkinek csak javasolni tudom, hogy őket keresse fel, akkor is hogy ha esetleg céges tekintetben van szüksége segítségre, és ha magánszemélyként egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz ezzel a kis csapattal és az eredményeikkel. Én biztosan fel fogok járni hozzájuk vidékről is hogy ha úgy hozza a sors hogy szükségem lenne a telefonom javítására, mert nagyon kevés ilyen csapat van ma az országban.