A cégünk új kedvencei

Amikor én cégalapításra adtam a fejem, fel voltam készülve arra, hogy nem csak rengeteg feladat és kihívás, de rengeteg kudarc is áll előttem, amin át kell verekednem magam, és tudtam jól, hogy nálam nem az fogja eldönteni hogy jó vállalkozást tudok-e építeni és végig vinni az úton hogy vajon elég energiám és munkabírásom lesz-e a felépítésben és menedzselésben, hanem bizony az, hogy vajon túl tudok-e majd lépni azokon a dolgokon, amelyek nem sikerülnek vagy éppenséggel nem sikerülnek olyan jól mint ahogyan én szerettem volna, vagy mint ahogyan terveztem. Azt kell mondjam, hogy az akadályokat kiálltam, hiszen több mint öt éve egy nagyon jól fejlődő és növekedő céget működtetek, aminek eredményeképpen már több mint harminc munkavállalónak tudunk jó körülmények között és jó fizetéssel megáldott munkát biztosítani.

Ma pedig már azt is elmondhatjuk, hogy bizony olyan projekteket tudunk végig vinni a cég életében, amik a tartalékjaink mellett a cégen belül dolgozók kényelmét és kényelmesebb munkavégzését szolgálják. Ilyen volt nem olyan régen a céges telefon flotta bevezetése, ami hihetetlen motivációként hatott az embereinkre. Azt vettük figyelembe, hogy igazság szerint sokkal nagyobb hatást értünk el vele a munkamorál és a motiváció szemszögéből, mint hogyha mondjuk fizetést emeltünk volna. Értékelték az emberek, és úgy érezték, hogy megbecsüljük őket. Szinte egytől egyig mindenki arról számolt be, hogy végtelen jó érzés volt neki átvenni a készüléket, és persze hogy hihetetlen hogy magán célra is ugyanúgy használhatják ezeket a telefonokat mint a céges tekintetben.

Persze mondanom sem kell, hogy mi már előre gondolkodunk, és kerestünk jó előre egy olyan céget, akik budapest legjobb xiaomi szervíz csapataként segítséget nyújtanak minden egyes kijelzőcsere, akkumulátor csere vagy esetleg adatmentés telefonról igényének felmerülése esetén, mert nincsenek illúzióink, hogy bizony havonta legalább egyszer szükség lesz a szolgáltatására a xiaomiszervizshop.hu csapatának, akik pedig ezzel cégünk új kedvencei is, hiszen amellett amit a telefon flotta biztosít a motivált és lelkes munkavállalókkal, azt ez a kis csapat fenn is tudja tartani a gyors és profi telefon szervíz szolgáltatás segítségével, és hát persze az adataink is tökéletes biztonságban lesznek és vannak.