Csakis innen rendelek

Az ember, hogy ha annyira különleges családja van mint nekem nincs könnyű helyzetben ha egy-egy családi rendezvényre főznie kell. Az én férjem ugyanis olasz, és ezért a fél család is olasz, a másik viszont tökéletesen magyar, és teljes mértékben imádja a magyar ízeket. A halászlé és a rántott hal a karácsony elmaradhatatlan kelléke, mint a szilveszteri töltött káposzta és húsleves, azonban a másik oldalon pedig a tengeri herkentyűk és persze a lazac és garnéla az, ami elmaradhatatlan étel. Éppen ezért, hogy ha én vendégül látom a családot, akkor hála a jó égnek nem egyedül főzök a konyhában, hanem a férjemmel együtt.

Mindig az ocean food oldaláról rendelünk a tengeri alapanyagok közül, hiszen náluk garantált a jó minőség, a frissesség és a tökéletes kiszállítás, aminek segítségével nagyon sok időt meg tudunk takarítani. Nem gondoltam volna, hogy egy férfi tud ennyire jól főzni, mint a férjem, annak ellenére hogy bizony egyáltalán nem szakács. A sors viccessége, hogy általában az olasz rokonoknak sokkal jobban tetszenek a magyar ételek, a magyar rokonoknak pedig az olasz tenger gyümölcsei és garnéla ételek, de hát még világ a világ nálunk mindkét ország képviselteti magát, így pedig mindenki igénye maximálisan ki is lesz elégítve.

Igazán nagy segítséget ad ehhez az oceanfood csapata, mert rengeteg időt és energiát meg tudunk takarítani azzal, hogy megrendeljük tőlük ezeket az alapanyagokat. Nem kell kimozdulnunk sem a lakásból, aminőség és a finom íz pedig mindig garantált. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni bennük és a termékekben sem.