A lányom segítségére

A gyerekek iszonyatosan gyorsan felnőnek. Az ember ezt persze már egészen pici korukban is észleli, de valójában csak akkor érzi hidegzuhanyként ránehezedő rosszérzésként ezt, amikor az érettségi után összeszedik a cuccaikat és elköltöznek. Ki főiskolára megy, ki dolgozni kezd, ki külföldre akar menni szerencsét próbálni. Nem olyan régen estünk át ezeken a nehéz érzéseken mi is a férjemmel, hiszen a lányunk most érettségizett. Neki mindig is az volt a terve és a vágya, hogy a fővárosba tudjon költözni és bejusson az orvosi egyetemre. Mindent meg is tett ezért. Nagyon okos gyerek, pontosan tudta már évekkel ezelőtt is, hogy ha valóban el szeretné érni ezt a célt egy kis vidéki gimnázium padjaiból, akkor bizony százszorosan kell teljesítenie. Nagyon büszkék vagyunk rá, és egyben persze féltjük is és a szívünk összeszorul, amikor arra gondolunk, hogy elköltözött otthonról és már pár hónapja a saját felnőtt életét éli. Persze hozzánk mindig fordulhat segítségért, ezt tudja jól, és azt gondolom, hogy hála a jó égnek ezzel nincs is gond.

Amikor ugyanis ráébredt, hogy nagyon gyorsan szüksége van a főváros területén egy helyre, ahol álomra hajthatja a fejét és tanulni tud minden egyes nap, láttam rajta, hogy enyhén kétségbe esett. Nem ismerte a budapesti kerületeket és utcákat és fogalma sem volt, hogy hogyan kezdjen neki a keresgélésnek. Nekem persze ekkor már kész tervem volt arra, hogy hogyan oldjuk fel ezt a nehézséget.

Egy nagyon jó barátnőm lánya ugyanis pontosan ilyen nehézségeken ment keresztül, és a figyelmembe ajánlotta a kiadoszobabudapet.hu csapatának szolgáltatását, akik gyors és hatékony segítséget tudnak nyújtani a kiadó szoba budapest területén történő elérésében. Nálunk sem volt ezzel gond. Ez a csapat tényleg nagyon gyors és profi segítséget tudott adni a lányom számára is. A lányom pedig most már látja, hogy tényleg számíthat ránk és hogy nincs egyedül sem a kérdésekben sem pedig a nehéz helyzetekben. Számíthat ránk, és tudom, hogy eljön a pillanat, amikor ez megfordul és az esetek többségében ő siet majd a mi segítségünkre.