Ha a legjobbakat keresed

Az ember számára manapság már nagyon fontos a telefonja. Lehet, hogy nagyon sokan nem szeretnék ezt elismerni vagy beismerni, de ez azt gondolom tény. Rengeteg dologra használjuk már ezeket a készülékeket, nem csak telefonálunk velük. Ezen bonyolítjuk az email forgalmunk nagy részét, képeket készítünk a családi rendezvényről és a munkahelyi eseményekről egyaránt, chatelünk rajtuk és még ezer másik kiegészítő alkalmazást is használunk, amik megkönnyítik az életünket. Én például már biztosan nem indulnék el a megfelelő alkalmazás nélkül kocsival sehova, mert így legalább tényleg nem tévedek el, magamtól azonban állandóan megtörtént.

Ebből fakad azonban, hogy azt érezzük, egy percet sem bírunk ki a telefonunk nélkül. Persze életben maradunk, de nagyon nehéz, mert szinte minden mozdulatnál hiányzik, ha épp otthon hagyjuk van netán bármi baja lesz és mondjuk iphone szerviz szükséges a javításhoz. Az pedig ugye nem egy-két perc szokott lenni, bár én mindig az iszereles csapatát keresem fel, akik hihetetlen gyorsan dolgoznak, mindamellett, hogy szinte újjá varázsolják a sérült telefonomat, és ugyanolyan lesz, mintha új lenne.

Sokan azt gondolják, ha valaki összetöri a telefonját, az egyértelműen az ő hibája, mert nem figyelt eléggé vagy nem vigyázott rá. Ezek az emberek teljesen jól gondolkodnak, de abban a pillanatban, amikor az ő kezükből kiesik a telefon, mert a gyerek keze után nyúlnak, vagy leejtik a tartóról a kocsiban, vagy más probléma történik azért, mert a telefonálás közben ezer más dolgot csinálnak, más lesz a véleményük. Rájönnek, hogy ilyen baleset bárkivel megeshet, és a lényeg mindig az, hogy megfelelő szervízhez forduljunk segítségül. Például az iszereles csapatához.