Amiből sosem elég

Ha valaki megkérdezi tőlem mostanság, hogy mi az, amiből sosem elég számomra, akkor biztos azt a választ fogom adni, hogy az iphone töltőkábel. Hogy miért? Mert nemrég valószínűleg elkezdett vacakolni a telefonom akkumulátora, és egy nap legalább háromszor arra szorul, hogy töltőre rakjam. De hát ugye, egy nő táskája rengeteg mindent rejt, csak éppen mindig azt nem, amire szükség lenne. Főleg nem a töltőkábel. Mert hogy az valahogy mindig vagy megsérül és már használhatatlan lesz egy idő után, mondjuk úgy, hogy körülbelül olyan három hónap után. Így hát kellett keresnem egy helyet, ahonnan könnyedén és gyorsan tudok ilyen kiegészítőket beszerezni, mert arra bizony nincs időm, hogy ezeket a pótlásokat mind boltból tegyem meg. Erre tökéletes az internet nagy világa, még akkor is, hogy ha kifejezetten gyűlölök webshopból vásárolni.

Körbe néztem tehát az ismerőseim körében, hogy kit vagy mit, milyen oldalt ajánlanak. Melyik az a hely, ahonnan már rendeltek, és bátran merik ajánlani nekem is, mert az áru megérkezett és kifogástalan minőségben használják már egy ideje minden probléma nélkül. Mivel a barátaim körében nagyon sok olyan ember van, aki kifejezetten szeret neten vásárolni, ezért több ajánlást is kaptam, és meg kell mondjam, három helyről is ugyanaz a vélemény jött egy shopra, ezért az iphone töltőkábel azóta hozzám már csak neten keresztül és csak kifejezetten egy shopból érkezik.

Én is maradéktalan meg vagyok vele elégedve, és most már minden más kiegészítőt is csak innen rendelek, hiszen nekem is, mint mindenki másnak az időből van a legkevesebb, és ha megbízható módon, kifogástalan minőségben meg tudom tenni egy oldalról, akkor miért kellene rohangálnom boltokba?