A legjobbak a piacon

Az ember manapság már rengeteg mindent a telefonján old meg. Nekem például otthon nincs is sem asztali gépem sem pedig laptopom, mert tényleg mindent meg tudok oldani a telefonomon. Az emailek, a különböző ügyek intézése és az egyéb dolgok mind-mind elérhetőek egy telefonról. Nekem nincs szükségem más készülékre legalábbis. A férjem már máshogy dolgozik, neki van egy tablet készüléke, de nekem ez sem szükségeltetik.

Ez pedig egy részről iszonyat jó és nagyon kényelmes, más részről viszont hatalmas veszélyeket is magában rejthet, mert például én nem nagyon tudok odafigyelni, hogy megfelelő biztonsági mentés legyen rendszeresen a telefonomon tárolt képekről, a különböző jegyzetekről, adatokról és a telefonszámokról sem. Számtalanszor eszembe jut, de valahogy mindig erre nem marad idő, és hát persze csak akkor kap igazán az eszéhez az ember, hogyha valamilyen baj történik.

Én például sosem gondoltam, hogy valaha is olyan problémával fogok Android szerviz szolgáltatás után nézni, hogy leejtettem a telefonomat és teljesen ripityára törtem a kijelzőjét, szóval hihetetlen gyorsasággal szükségem lenne egy kijelzőcsere megoldására. Pedig most mégis előállt ez a probléma. Én szerencsés vagyok, mert az androidszerviz.hu csapata már régi jó ismerősöm és tudom, hogy náluk nincs jobb kezekben a telefon, de bizony hogy ha az ember nem rendelkezik ilyen információkkal, akkor nagyon nehéz helyzetbe tud kerülni. Éppen ezért mindenkinek csak ajánlani tudom ennek a szuper kis csapatnak a szolgáltatását. Biztosan nem fognak csalódni. Én eddig még akármilyen problémával fordultam hozzájuk mindig hatalmas és lelkiismeretes segítséget nyújtottak. Biztos vagyok benne, hogy mindenki legalább ennyire elégedett lesz velük emberileg és a munka szempontjából mint én.