A kedvencem lett

Én már a gyerekkorom óta rendszeresen sportolok, és ez nem változott meg akkor sem, amikor munkahelyem lett és akkor sem amikor a férjemmel úgy döntöttünk hogy gyereket vállalunk. Hihetetlen, de közel a terhességem végéig én sportoltam, bár persze természetesen közel sem azonos intenzitással és teljesen más gyakorlatokat. Így valahogy a terhességem is könnyebben ment végig, nem nagyon voltak problémáim, még a lábam se vizesedett. Most azonban, hogy már fél éves a gyerekem, nagyon hiányzik a mozgás és a rendszeres sport, és úgy döntöttem, hogy ha más nem akkor legalább futni elmegyek reggelente, vagy délelőtt, mikor hogy tudnak vigyázni a kicsire még alszik. Este lenne a legjobb de nagyon korán sötétedik és sötétben nem szeretnék menni. Még így is gondolkodtam rajta, hogy mivel nincs okos órám mi lesz velem ha eltévedek.

Ezt meghallva a férjem azonnal intézkedett és kaptam tőle egy apple watch okosórát, ami gyönyörűen mutatja a térképet és ha kell még telefonálni is tudok róla a telefon nélkül is hogy segítséget kérjek ha nem tudnám hol vagyok. De az már biztos, hogy azzal a térképpel amit ez az óra segítségként ad nem lesz baj.

Kellett hozzá azonban egy szíj, mert a szövet amit kaptam nem igazán a futásokra van tervezve, ezért a barátnőm javaslatára fellépen az apple watch shop oldalára. Hát mondanom sem kell hogy ámultam annyi gyönyörű szíj volt fenn az oldalon. Persze nem tudtam csak egyet rendelni, egyből kettőt rendeltem, egyet a futáshoz és egyet mert nagyon megtetszett a színe. Azt hiszem sehova nem megyek többé az órám nélkül mert hihetetlen mód megkönnyíti az ember dolgát. Ha ezt tudtam volna már előbb beszereztem volna egyet. A kedvencem lett.